Onze Werkplaats

Auto van Beek is een universeel autobedrijf met een professioneel ingerichte werkplaats.
Wij bieden onze klanten alles om veilig en comfortabel onderweg te kunnen zijn. Zo voeren we alle benodigde reparaties en onderhoudswerkzaamheden uit aan elk automerk.
Verder verzorgen wij graag voor u de APK keuring en denken wij met u mee over het goed en betaalbaar mogelijk onderhouden van uw auto.
Ook hebben wij een groot aantal banden in de meest voorkomende maten op voorraad. Zodat u onder het genot van een kop koffie vaak kunt wachten op het vervangen van uw band.

Om storingen en problemen te kunnen verhelpen beschikken wij over moderne diagnoseapparatuur om bijna alle merken te kunnen uitlezen , hiermee kunnen we iedereen van dienst zijn, ongeacht het merk van uw auto, bedrijfswagen of camper.

Reparaties worden pas na overleg en met uw goedkeuring uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Betrouwbaarheid en transparantie vinden wij erg belangrijk.

Bij ons werken gemotiveerde en vakbekwame monteurs. Met de jarenlange kennis en ervaring en de nodige diploma's op zak hebben we alle middelen in huis om u zo goed mogelijk te helpen.

Om een afspraak te maken of voor een vrijblijvend advies kunt u contact met ons opnemen:
0527-246462